Agenda

Hier vind je alle exposities en cursussen. Kom je ook langs om de textielcollages te bekijken?

EXPOSITIES

Open atelierroute

Zaterdag 16 en zondag 17 september doe ik mee aan de open atelierdagen van Kunstroute Overijssel. Als alles meezit is mijn nieuwe atelier dan klaar. Er is veel werk te zien en te koop. Ook laat ik zien welke workshops de komende tijd gegeven worden op deze mooie plek. Het atelier is deze dagen open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Koffie en the staan klaar.

briljant project

Presentatie Briljant

Vanaf september mag ik weer een mooi kunstproject starten voor 65 plussers. Het thema is de laatste levensfase. Het begrip “tijd” speelt hierin een belangrijke rol. Hoe ga je er meer om als je veel meer verleden dan toekomst hebt? Wat is de waarde van de tijd die voor je ligt en hoe wil je die tijd besteden? Het kunstwerk dat we maken presenteren we in november aan publiek. Meer informatie vind je op www.briljantzwolle.nl

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Portret maken

Portret maken

In deze workshop leer je hoe je aan de hand van een foto een portret kan maken met stof. Je leert diverse transfer, applicatie- en borduurtechnieken. De workshop is inclusief koffie, thee, lunch en materialen. Kosten: 75 euro. Vrijdag 6 oktober van 10.00 tot 15.30 uur. Maximaal aantal deelnemers is 4.

Flora fauna

Collage flora en fauna

In deze workshop leer je hoe je met stof en papier een collage kan maken. Je leert hoe je de achtergrond kan bewerken met textielverf en hoe je een mooie compositie maakt. We gebruiken diverse apllicatie en borduurtechnieken. De workshop is inclusief koffie, thee, lunch en materialen. Kosten: 75 euro. Vrijdag 3 november van 10.00 tot 15.30 uur. Maximaal aantal deelnemers is 4.