Agenda

Hier vind je alle exposities en cursussen. Kom je ook langs om de textielcollages te bekijken?

EXPOSITIES

Reestkamer

Expositie in Reestkamer

12 mei tot en met 7 juli exposeer ik in de Reestkamer in Oud Avereest bij Balkbrug, een monumentale kerk op een prachtige plek in het Reestdal. De Reestkamer is geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur. Tip: Bij de kerk starten een paar prachtige natuurwandelingen. Goed te combineren dus.

Burn-out

Verkoop in Blauwdruck

In de Zwolse Sassenstraat op nummer 26 vind je kunstwarenhuis en galerie Blauwdruck. Hier verkoop ik ook regelmatig kleiner werk. Ook vind je hier van andere Zwolse kunstenaars unieke kunstwerken voor een hele redelijke prijs, echt een bezoekje waard. Mocht je belangstelling hebben voor werk wat je op deze website ziet, neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Hoe verzin je het!

In deze cursus leer je hoe je vrij werk kan maken met textiel. In 4 dagdelen doe je inspiratie op en leer je hoe je een eigen stijl kan ontwikkelen. We maken gebruik van een Artjournal en je krijgt huiswerkopdrachten. Kosten: 175 euro incl. koffie, thee en materialen. Donderdagen van 9.30 tot 12.30. Cursus start bij genoeg (4) deelnemers.

Flora fauna

Textiel-Collage

In deze workshop leer je hoe je met stof en papier een collage kan maken. Je leert hoe je de achtergrond kan bewerken met textielverf en hoe je een mooie compositie maakt. We gebruiken diverse apllicatie en borduurtechnieken. De workshop is inclusief koffie, thee, lunch en materialen. Kosten: 75 euro. Donderdag 5 september van 10.00 tot 15.30 uur.